http://sofiegrandin.devote.se http://sofie...

http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se http://sofiegrandin.devote.se läs min nya blogg!


hejsan! dagen har varit lång & helt okej! ...

hejsan! dagen har varit lång & helt okej! imorgon är det sovmorgon, härligt. sitter härmed med min käre vän linn. ska nog byta till devote, eller vad tycker ni? puss på er & framförallt puss på linn. ha't bra!


RÖV ÄR SAMMA ORD SOM RUMPA

rubriken säger ju allting, eller? nu sitter jag förmodligen i skolan tror jag. vi får hoppas på några inställda lektioner ! hoppas hoppas hoppas ;*
som många har förstått är detta ett tidsinlägg, coolt va?
nej inte direkt. hoho, sitter här flummig och kollar på film, mysigt inte sant?
juste valborg blir bäääääääst . juste, dagens första dopp i poolen vart det idag också, 8 grader, vaarmt.
här får ni två av mina favorit klipp:



hihi..

at the partyyy



everyboddy shot shot shooot shot shot shot

GODNATT

klockan är här med 21.07 & nu stänger jag av datorn.
nu ska jag duscha, leta efter min skåpnyckel och tv står även på listan, imorgon blir det ingen bloggning, eller kanske tidsinställda inlägg, har träning direkt efter skolan & så. men vi får se, hörni vi höres, ni har slutat kommentera -.-



bild från kalstad.


förlåt för dålig updatering

med det är ju lov förfan, men imorgon börjar skolan igen, ska väl bli kul. det är ju bara 7 veckor kvar till sommarlovet typ, så det är härligt, jag ska göra så mycket i sommar som jag längtar till ! hihi. iallafall veckan har sett ut såhär:
måndag: grillning med världens bästa.
tisdag: mikaela , stan och sedan träning.
onsdag: mickis & stan med mamsen, sen myskväll med linn.
torsdag:linn&barnvakt.
fredag: åkte till kalstad.
lördag: kalstad
söndag: kalstad , hem, sov hos linn.

veckan har varit bäst, men kalstad var nog bättre än bäst. så himla roligt,minnen för livet. kalstad innehåll, bad, fotboll,moppe,shopping,godmat, härliga personer & mycket skratt.. saknar er redan..♥

calleballe ♥ soffisnopp, hahahah, så sjuuk humoor !


grillning med dom bästa.


myys med linn !


kalstad

ligger i solen och steker! härligt asså. i...

ligger i solen och steker! härligt asså. isak bredvid mig & en stor fet cola, kan det bli bättre? pusspuss


Korvar äger hela världen


hej på er!  sitter i varma solen & bara st...

img_1503 (MMS)

hej på er!  sitter i varma solen & bara steker! kommer hem ikväll sen åker jag & sover hos linn , mys!  bloggar imorgon kväll eller hos linn! ha det bra!


hej, sitter nu i bilen & har suttit här i ...

hej, sitter nu i bilen & har suttit här i två timmar, just nu är vi i Örebro . vi ska till våra kompisar & fira påsk, myys! har nyss kollat på " pojken i randig pyjamas" den är så heemsk! men iallafall har jag en chips påse, en godis påse och en stor påskmöst för mig själv, thihi. kommer inte va tillfällig att blogga så, vi ses på söndag!


SVAR PÅ TAL



hej på dej ,
vad roligt att du kommenterar & har frågor , självklart svarar jag på dom!

svar:
jag gillar att fota, vara med kompisar och träna, träningen är det jag brinner för.
oj, vilken svår fråga. jag har väldigt många vänner som står mig nära, men det är nog,-
alla tjejer i klassen, andrea, linn, mikaela,amanda,azin,negin, alla på gympan och så många mer.
oj vad är detdär för fråga? det får du ta och fråga dom i min skola istället, för jag har ingen aning, jag är ju bara en helt vanlig tjej du vet

vad tycker ni , vill ni att jag ska ha en frågestund?

TJOHEJ

kom precis hem, imorse ringde camilla & behövde barnvakt, så japp jag cyklade dit och vi satt och gunga och pratade om allt möjligt, bland annat att katten låg på adams kalsonger och att barnen skriker.. haha jadu, sen kom albin och vi satte oss i sandlådan och thea förstörde bara mina ''kakor'' som dom säger. sen gick vi in och pratade med oscar& ritade. sen gick vi ut och cyklade och sedan spelade vi ett spel, som kom oscars kompis och jag stack hem, tråkigt nog. ska vara hos linn om en halvtimme exakt. det blir trevligt, sedan ska jag på träning.. -.- åh jag har vérkligen ingen lust på att köra, men men ! styrka med idisen får det bli. ahap nu ska jag vara hoss lin om 29 minuter om ni vill veta..



smått sexig bild på mej & linn.. 27 minuter kvar, och ja jag räknar ner..


GODMORGON

årets första myggbett , catchiiing
gårdagen lite kort
åkte till stan och gjorde acrupungtur sen gick jag & åt på texas long horn med mami & dadi. sen fortsatte jag&mami och jag köpte, tre par shorts, en jeansjacka & en tröja. sen stack jag hem& gjorde igenting sen kom valalinn. vi cykla till willys och gick runt& ba, vala jag sver säg wallla och massor fick även en bild på min duunder korv, hahah. vi köpte godis för 1kg, chips och läsk. cyklade hem till henne och kollade på bratz. myys. idag ska vi ha det ännu mer myys, för vi eller hon ska vara hundvakt och då ska jag va med. nu ska jag gå ner och äta min pencelin. ha en bra skärtorsdag och glad påsk.


bilden är gammal men skiterii.

GODNATT

funderar skarpt på att byta till devote, vad tycker ni? blogg.se suger iallafall tycker jag..

kvällen med linn var super mysig, behövde verkligen en tjejkväll som denna. tjocka i oss godsaker och kollade på bratz, toppen kväll. nu sover hela huset så jag ska också ta& stänga ner, ni måste kommentera mer så att säga vi höres.



en super gammal bild på mig&linn.


Filmtime!

img_3731 (MMS)

Filmtime!


FILMKVÄLL

ikväll blir det filmkväll med linnwetterlöw stumpan, vi har så mycket att prata om och det ska bli så mysigt. cheyen får mig att på bra, så är det bara.

svar på tal

detta kan bli ett långt inlägg så om ni inte är intresserade läs inte.



hej,
japp jag har gjort illa armen och egentligen är jag inte så glad att prata om det.
men ibland måste man göra saker man inte vill och nu ska jag ta det från början.

jag går på gymnastik och har tränat det i över 10 år. jag lever för gymnastik och jag kan inte leva utan det. jag har nästan aldrig varit rädd för någonting. jag har bara kört&kört&kört. för ett halv år sedan var ´vi på ett tränings läger i järfälla. jag vet inte vad som hände men mitt huvud bara snurrade & snurrade. även om jag bara skulle göra en volt gjorde jag två för jag såg ingenting. sedan dess har jag varit rädd för att göra bara en volt. jag har alltid kört två det senaste halvåret. det var en lördag. det gick inte så jätte bra för mig på hopp, jag körde dubblar men hade ingen fart så min tränare elin sa åt mig att köra en sträck, alltså en volt. jag gick tillbaka, sprang igen vägrade, gick tillbaka sprang igen vägrade och det gjorde jag ett antal gånger. tillslut sa min andra tränare åt mig, kör elller gå hem du kan inte träna gymnastik om du inte kan grunden. jag grät inombords men grät inte utombords, det kom inga tårar. jag stod och pratade med ellen, hon fick mig att le hon fick mig att köra, det jag var rädd för, det jag vägrade att göra. hon sa- sofie, du klarar det här. jag vet det, du kommer bli så glad när du landat. det var det sista jag hörde. jag ställde mig på spring mattan 10 meter ifrån hoppat, joggade fram ... hoppar på trampetten gör en sträck, hela jag blir glad sen får jag känslan att '' det här är inte rätt'' jag snurrade nästen en och en halv volt, känner min tränare elins hand i min mage och vipps landar jag. tar emot mej med armen ser att det är något fel på den, jag har ingen armbåge. jag sätter mej ner och min andra tränare ringer 112. jag sitter där och vågar inte kolla på min arm. jag grät inte, jag var bara chockad. jag försöker få tag i min mamma men hon svarar inte, min pappa är i stockholm. tillslut kommer mamma in springades gråtandes. hon sa att jag var aldelles grön. jag orkar inte berätta allt nu . men jag kom till sjukhuset och jag opererades på dagen. 
jag är fortfarande väldigt ledsen. ¨på trettio sekunder kan jag springa och landa och veta att min gympatid är över? att veta att jag kanske inte kan köra igen. att veta att jag inte kan springa och känna känslan i en sträck. att 10 års arbete inte lönat sig någonting. att veta att om jag hade gått hem hade jag kört igår. jag får fortfarande tårar i ögonen, tårarna tog inte slut på sjukhuset när jag fick veta att jag skulle opereras. jag grät varje natt i två veckors tid för det gjorde så ont. sen blev gipset min vän. jag brydde mej inte om hur jag såg ut, jag kände mej säker. jag kunde göra vad som helst förutom det jag älskade mest gymnastiken. jag ville inte ta av mig gipset. jag tog av gipset endå bara för att jag ville börja köra igen. fick höra hela tiden- oj vad lite du kan sträcka din arm. - jag vill inte kolla på din arm den är läskig. det fick mej att må dåligt, att gråta inombords. jag vill ha det som vanligt jag vill ha det som jag hade när jag stod och pratade med ellenn. jag var mer rädd med min arm utan gips en med gips. om jag hade vetat att om en månad ska du sitta hos en psykolog, att om fem veckor ska du ligga hos en apropat och få fem centimeters nål in stoppad i din arm. då hade jag inte kört. men endå så gjorde gipset till den jag är idag. jag klarar det här, min arm är inte ett hinder i mitt liv. 
 

där är jag, där är mitt liv.

GODMORGON

har precis vaknat eller för tjugo minuter sen, vi har båda legat vid facebook hela morgonen& nu ska vi gå ner och äta frukost, igår kom vi hem från träningen vid halv 10, då duschade vi och åt middag, satte oss vid datorn & kollade på film, dumma mej är så bra, :D
sen somnade jag typ, haha stackars mickis.
idag ska jag gå och göra acropungtur, hahah bra stavning, sen ska jag nog på stan med simona bebis, tror jag.
jag bloggar mer när jag kommer hem eller när jag har tråkiggt, det blir ett tidsinlägg så att säga.


super sexi bild på mej & andrea , snutte <3


ett smakprov av bilderna från igår.




azin viftar med korvarna, haha.


älskling,




habibi


så jävla vacker amanda.


grillen började brinna, haha stackars amanda brände sej :(


mums


älskar dig.

modell

bebis

ser du nått amanda?

mycket rök, haha


älskar er, ++ amanda.

nu blir det stan

img_8794 (MMS)

nu blir det stan


DAGEN/KVÄLLEN MED BRUDARNA

började med att vakna upp med andrea bredvid mig, vi fixade oss och åt frukost & så. sen tog vi bussen till stan & sedan bytte vi till 6:an, vi åkte till azin&negin. negin var på willys med sin mamma, men jag&andrea&azin satt typ mest bara och pratade, sen ringde vi amanda som först inte ville, men sen övertalade jag henne, men sandra ville inte. så vi tog bussen till stan & såg öb, haha så vi hoppade av på ö&b och kollade runt lite och köpte även godis och engångsgrill och chips, grymt billigt. sen gick vi ner till clas olhssons för vi skulle ha batterier, men då ringde amanda så jag och azin gick & hämtade henne, vi träffade seyran på vägen, men bara en stabbis. sen gick vi till stadsparken och började grilla, azin stod & vifta mede vårat jävla korvpacket för att röcken skulle gå bort, haha. men vi satt och åt chips&godis och drack cola och lyssna på musik medans. korvarna smakade blä , haha med det var typ icakorv, haha. sen åt vi våra jordgubbar. hade det grymt mys & så. vi träffade även några killar som azin&negin&amanda kände. sedan gick vi för att vi ville vara själva så vi satte oss vid bryggan men då följde dom efter -.-, men kul var det haha. azin & amanda doppade sina fötter i ån. haha och amanda var såhär nära på att hoppa i, sedan gick vi till en resturang och gick på toa, negin satt och kissade med öppen dörr och det stod en pedofil och kollade på henne, hahahha. grymt kul, sen satte vi oss på varma gubben och så, sen stack vi till någons studsmatta&dom hoppade, jag&andrea satt bara och pratade. & juste då kom sandra när vi hoppade. sen gick jag och andrea till bussen och sen stjussade vi hem henne efter en stund. så var dagen och den var underbar så jävla bäst, älskar er tjejer, ni betyder så grovt mycket.

bilder kommer sen min dator hackae


GODMORGON

jag vaknade vid halv tio och bara la mig i sängen och försökte blogga, men min dator har blivit helt sär, fast nu funkar den ibland, men hackar hela tiden. men idag kommer mikaela till mig, det var ganska länge sen vi bara va, hon brukar följa med mig hem innan gympan men inte annars, förut var vi med varandra 24/7 och sov över med varandra varje kväll, men så det ska bli mysigt. bilder från igår kommer dessutom. vi hörs senare med dagens outfit&om grillningen igår.

fick bli en gammal bild på mej&elin , saknar dej gumman.


GRILLNING

kommit hem från en underbar och då menar jag underbar dag med världens bästa. vi har haft det så himla mysigt. suttit & ätit vid stadsparken & bryggan, myys. sen stack vi & hoppade studsmatta. berättar mer om dagen imorgon. men tack för den azin, negin, amanda & andrea, älskar er så otroligt.



fick bli en suddig bild från dagen, mer kommer imorgon, vi hörs imorgon, godnatt

HEJ

hej på er.
sitter nu hemma azin&negin med andrea, vi ska typ grilla & ha det mysigt. nu ska jag.. hoppa på negin ! hejdå.


sötast !

ANDREA HEDIN MY SOULMATE

dagen lite kort sådär.
jag och andrea gick ut & fotade sen åt vi kebab, mohaha.
sen stack vi till stan och mötte upp florre,, haha ( lukas florencio) & niklas. vi va typ bara gick runt & prata, och andrea var super duper kåt, helt seriöst. så vi tog bussen till hennes ''pojkvän'' & jag ,lukas & niklas stod bara och prata sådär, sen tog vi bussen hem. inga detaljer där 'poppe' nu ska vi snacka skit , mohaha




med andrea ;*

varit på stan med andrea, vi köpte jordgubbar,sockerdricka och redbull&glass, sen satte vi oss vid ån och bara pratade, sen stack vi till andrea och packade och massor, sen cyklade vi hem till mig. nu är vi  här och har kul med min system , hah ! bilder kommer ikväll ! nu ska jag hoppa på henne så vi ses :*







älskar dej snuttis, - http://hedins.devote.se


stan med andrea, gulle!

img_4137 (MMS)

stan med andrea, gulle!


DAGENS OUTFIT



också en suddig veriation ..

dagens facelook



jag vet att bilden är superful, men jag hade ingen annan. idag kör jag med mascara ba.



I WANT



GÖSNYGG ELLER VAD SÄGER NI?

God Morgon

God morgon på er , vaknade samma tid som igår 09.38 av ingenting,
kollade runt i mitt rum och tänkte efter på filmen jag såg igår. vad gjorde ni igår?
jag skulle vart med simona , men det vart inte så. så jag satt bara ute med mamma.
sen träning, körde styrka med tove och sedan kollade vi på när dom strömmade.
åkte sedan hem och duschade åt mat, köött & klyftpotatis och ett stort glas cola, mums säger jag ba.
sen satt jag och mamma och kollade på en hemsk film, och den hade hänt på riktigt (?) tycke så synd om honom.
haha ni fattar säkert ingenting, just nu väntar jag på att solen ska komma fram och skina, det ska ju bli 16 grader här idag, härligt. sedan ska jag nog träffa andrea min fnutt, och sen sover hon förmodligen här, om det blir som bestämt.. (a) juste, träning har jag idag också, men jag fick välja om jag skulle gå eller inte, så det beror på.
bloggar lite senare med  dagens outfit och sånt där skit, och ikväll blir det nog ett yttligare inlägg, nu ska jag fan inte sitta här och skriva jag ska ut ! ha en bra söndag, så ses vi ikväll.



vrid på skallen, bilden är grotesk.. ( stavning, haha )


ja, jag har tråkigt.

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


2:a bilden: En bild på dig själv.

3:e bilden: En bild på någon i din familj.

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
...

5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
-

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
 saknar dej gumman.

7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


8:e bilden: En person som du saknar.

9:e bilden: Någon i din släkt.

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för.


12:e bilden: En bild på den du tycker är underbar



13:e bilden: En person som får dej att må bra.


14:e bilden: En bild på den du älskar:



15:e bilden: En person som du vill vara med.


okej.. nu orkar jag inge mer.. (a)


förlåt alla ''dagens blogg''

om ni inte får några besökare, men jag har fått många mejl om att man inte kommer in på min blogg, detta ska fixas omedelbart ´! ha det bra så länge.


DAGENS BLOGG.

jag lottade så att alla vet,

1, - http://hedins.devote.se/
2,- http://madeinindia.blogg.se/
3,- http://lisaslove.blogg.se/ 

det var dagensblogg för igår, nu kör jag en omgång till! va med du också , kommentera bara att du är med !


VÅR BILDER.

''katt&kanin'' bilder..



TIGER , haha min lilla Zätaplutt.





så avslutar jag en bild på en blomma.(a)


det får vara alla, ha en bra lördag , juste vad ska ni göra ?


ursäkta!

förlåt, verkligen ! dagens blogg blir ikväll istället & förlåt för dålig updatering.. men jag ska förbättras! jag gick ut på gården och fotade lite idag, men dom bilderna kommer  snart ! nu måste jag dunka musik för att få bort min stress.. haha vi ses !



bilden har ni sett förut, men whatahell !

SIMONA VART FUCK ÄR DU NÅGONSTANS?!?!?!?!?

SIMONA VART FUCK ÄR DU NÅGONSTANS?!?!?!?!?


pappa stängde av internet Simona idag älsk...

img_2720 (MMS)

pappa stängde av internet Simona idag älskling!


SÅNNA HÄR KOMMENTARER ÄR BARA IRRITERADE!

du andreahedin, kan du sluta kommentera såhär? ;)



SÅ TACK SÅ MYCKET !

bättre dagens outfit bilder.



short - gamla från lindex eller nått.
tights- llindex
tröja- cubus

facelook


gud vilken ful bild :o
aja, nu får ni världens bästa låt.



Dagens outfit

img_2963 (MMS)

Dagens outfit


träning.



nu sticker jag på träning, jag kommer delvis inte uppdatera ikväll och inte imorgon heller, eller vi ses imorgon kväll ! ♥


VARMT

jag vill börja detta inlägg med välkommen våren, gud så härligt det är! grymt varmt,
man kan ju nästan sitta i bikini? dagen har varit okej, för det mesta bra men ja en hyffsad dag helt enkelt.
dagen lite kort sådär..

torsdag:
vaknade klockan halv 8 på min sovmorgon för att ta min pencelin, sedan satte jag på tv och kollade bland annat på gårdagens repris av bigbrother, sen gick jag upp 08.40 och fixade mig, satt vid bussen i fem minuter kanske sen bestämde jag mig för att ta den andra, så gick till den andra bussen, ringde linnwetterlöw älsklingen, gud vad jag saknar dej. sen första lektionen spanska, vi gjorde inte så mycket 3 uppgifter sen gick vi ut i solen och spelade basket eller host host, alla 7D i spanskagruppen + våran lärare+ester,pauline. haha dom andra satt i solen istället, tjejerna vann ! och jag gjorde ett mål  sen gick jag, hedda, linn, ewa, filippa, felicia till stan men dom fortsatte gå till ån men jag gick till pappa, vi skulle gå till någon läkare som skulle kolla på min arm och bla bla bla, satte in nålar och massa skit, orkar inte berätta allt, sen gick jag och pappa till donken. sen sprang jag bokstavligen till min andra lektion som då var so, 10 minuter sent kom jag men läraren visste att jag var borta.
vi gjorde någon slags träningläger för eh jag vet inte vad, men jag och filip var bäst iallafall♥ sen gjorde vi våra ''länder'' och jag jobbar då men elin.. lyckat..haha, hon är min aftérblijvna tjurkie.. haha, och HENKE ALEX OCH JONAS var JÄTTE och då menar jag JÄTTE jobbiga, jag satte mig på henkes stol bredvid alex för att han skulle hjälpa mej , sen ställer jag mig upp och henke sätter sig ner bakom mej och det märker inte jag, (elin asgarvar) sen börjar dom tafsa på min rumpa med deras pennor och jag får paaanik på alex fast det är henke som gör det för jag vet inte att henke är där, sen puttar henke ner mig i hans knä och han kramar om mig , eller håller fast mig !! och det gjorde han i tio minuter, -.- fett dryg du är henke. haha sen gjorde jag och elin inte så mycket.. eller jag gjorde två sträck på våran affisch.. (y) juste ! innan allt det här hände hade vi någon tävling och vi vann :D haha men vi förlorade eller nej jag skojja, vi kom 4 i klasskampen, wihoo jag är fett nöjd.. thihi vi fick chokladägg.. stackars elin, alex tog hennes ägg, buhu.. sen hade vi håltimme, eller ah rast i 30 min, så alla i klassen gick ut och satte sig, häärligt. sen slöjd, det var det roligaste på länge.. okej nu ska jag se om jag kommer ihåg allt..

sofie- super sexiga guylourden
linn- den lurviga bögen
anton- den annolunda pedofilen
filip- den fula pirogen ( tror jag ? )
fanny- fakta ormen
rut- det rostade bäret
alice- as snygg
henke- härliga röven ( heta röven enligt han)
martina- manliga bruden
kim- kåta bögen
felicia- den stora silvriga musen ( tror jag)
hanna- heta araben

tror det var alla, bara så att ni vet jag är kungen över alla. mohaha.
sen tog jag bussen hem, messade lite, sen satte jag mig i solen med ett glas saft och mina två favoriter.
z & findus gullesnuttar. det är vad dagen har sett ut, nu sticker jag på träning, vi hörs ! kramkram



bilden tog jag igår, weard var ordet eller vad tycker ni ?


broder ♥

rolig konseervvation med broshan.

sofie går på toa.
adam går till sofies rum.
sofie kommer
adam- vad är det för jävla turk musik du lyssnar på?
sofie- eh.. adam den är svensk?
adam- aha..
adam går.
sofie- HAHAHAHAAHHA


DAGENS BLOGG

angående dagens blogg är det många som frågar hur jag tänker ta ut en vinnare,
och grejjen är att det vet jag inte.. men jag kollar alla som är med varje dag så antagligeen tar jag ut den bästa bloggen, eller så drar jag ut två vinnare eller någotsånt, det är ganska många som är med och tävlar i dagens blogg men va med du också ! :D

http://sofiegrandin.blogg.se/2011/april/dagens-blogg-1.html#comment


ha en bra kväll så hörs vi lite senare !



Jag är nästan där

jag kommer jag kommer jag kommer jag kommer nu du håll ut..nanana..

hej på er !
nu mår jag lite bättre, så får se om jag går i skolan imorgon. men på fredag kommer jag.
sovmorgon då , det höjer vi tummen för. vad har ni gjort idag?
jag har kollat på våra bästa år, och sen dumma mej och sen OC och bachler ja, jag har kollat på många program idag. nu sitter jag och dunkar musik på mitt rum och har precis ätit upp min fjärde piggelin för dagen, och det blir mer. åh min hals dödar mig ! nu ska jag inte göra någonting, skönt ! faan kom på en sak jag måste göra, men åh palla, aja jag måste så vi hörs efter..



jag älskar dig min allrabästavän. valborg blir bäst.

F Ä R D I G

Hej Sofie!♥
Nu är jag klar med din blogg.
Puss! & jag saknar dig ! <3

/josefineolsson.♥

:D

ni ser lite ändringar i bloggen, josefineolsson som jag länkade till har gjort det ♥ hon gör min header nu också för mina funkade inte, tur det för dom var så fula. nu ska jag stänga av datorn snart och sätta mej och äta en pigelin för min hals. så vi ses ikväll kramis kramis.


NU DÅ JOSSAN.. ♥♥



www.josefineolssons.blogg.se

H-A-L-S-F-L-U-S-S- S-U-G-E-R

ni läste ju rubriken, halsfluss suger, eller allt som hör till att vara sjuk suger.
sen jag bröt armen så har jag varit sjuk hela tiden .  det är inte kul.
och förlåt för att jag gör några korta inlägg istället för ett eller två långa, men jag vet inte vad jag ska skriva.
jag lovar att jag missar jätte mycket i skolan för idag går vi i skolan från åtta till fyra. nu ska jag sätta på tv och kolla på oc och ta något att äta, men jag har panik för jag vet inte vad jag vill ha. om jag vill ha mat eller bara godsaker.. hm, svårt val  oh nej nu börjar det ! vi hörs efter !



någon mer än jag som älskar det här programet?


Gårdagens statistik.

tack !




HEJ RUBRIK

den slarviga headern kommer upp idag! jag vet bara inte hur man göra så jag får fråga någon. som sagt jag är sjuk igen, halsfluss har jag så jag äter pencelin och jag fick väldigt ont idag, men doctorn sa att jag inte '' smittade'' men jag hade så ont i halsen så jag gick inte till skolan idag. ganska skönt är det att jag inte sjukna till på påsklovet som är börjar på måndag ! gud va härligt. det är inte riktigt bestämt med i påsk ska vi åka och hälsa på våra kompisar. sen dom andra dagarna ska jag slappa och vara med kompisar, - skönt ! träna ska jag också göra ! och sen är det ungefär två månader kvar till sommarlovet ! tänk va tiden går fort , det var ju julafton nyss ? åh jag länktar till solen och sommaren så man kan äta glass och allt ,

 

kram


FAN... SJUK IGEN !

img_1205 (MMS)

FAN... SJUK IGEN !


glöm inte dagens blogg !

----> http://sofiegrandin.blogg.se/2011/april/dagens-blogg-1.html#comment

godmorgon på er bloggen !
detta är ett tidsinlägg men jag är på skolan och har dans just nu. idag är det onsdag så då  menas det med lång och tråkig dag , tumme ner för det . men efter skolan träffar jag min saknade therese levo , saknat den kvinnan något enormt. bloggar nog hos henne så vi höres och synes !



gullefjun jag älskar dej


nu säger jag godnatt.

godnatt


HISS/DISS

idag såg jag en tjej på bussen med höga converse ! vad tycker ni hiss/diss?



jag ger denna en diss , det är verkligen inte min smak. jag gillar vanliga converse. men vad tycker ni , hiss eller diss?


VADFANSKAJAGHETA.SE



såg nu att jag blev '' dagens blogg '' på alexandras blogg !

tack så mycket och tack för ni besöker min blogg, och fortsätter med det !
kram kram


DAGENS OUTFIT OCH FACELOOK



vitlinne, gråajeans, och en tröja från turkiet.


hej på er,

är på stan nu med andreahedin , nu ska vi sätta oss inne på toaletten och äta jordgubbar..(a)
haha köpte fett många för 15 spänn, fett värt ! älskar min gullesnutt.
kramkram

hej !

img_5519 (MMS)

hej !


godmorgon bloggen

jag har precis vaknat och ligger och drar mig i sängen, skola idag ska faktiskt bli ganska kul  
men vi har faktiskt bara chill lektioner idag, efter skolan vet jag inte vad jag gör, jag har ingen träning så jag träffar väl någon antar jag ? men vi får se , bloggar när jag har tillfälle !



fick bli en ganska gammal bild som är tagen utav min käre vän lollo
ps- idag kommer det upp en header fast en slarvig jävel..
kramis


TACK SÅ MYCKET !

tack tack tack, verkligen tack !
jag blir så glad !


jag vet att det där är sidvisningar men unika besökarna är inte så dåliga heller !! gud  så glad jag blir tack !


NU SÄGER JAG GODNATT

för bloggen.. där nere väntar min nya ben&jerry och någon bra tv program ! sov sött



saknar dej tjejen , något otroligt mycket. du ska bara veta hur mycket du betyder för mej.

'' svar på tal ''



hej nakne kocken,
jag tycker du istället kan kommentera vad du tycker jag ska skriva om !
kram !

haha!  ja ni ser ju !<3

img_6090 (MMS)

haha!  ja ni ser ju !<3


hej alla blogg läsare!  Testar att mobil b...

img_3783 (MMS)

hej alla blogg läsare!  Testar att mobil blogga nu, hoppas det går :D thihi puss!


LIKA?!



jarååå


JAG VILL HA MIN HEADER NU !

åh den jag har nu är så himla tråkig och ful ! ( alltså den man kan välja här på blogg.se )

jag vill ha en snygg blogg ! en rolig blogg, tycker ni det är kul att läsa min blogg ?

nu ska jag göra en slarvig header som jag kan ha nu dom senaste dagarna och min text är ful och allt är fult, panik ?!




Dagens outfit and facelook

orkade inte ta fram systemkameran.. ( igen )  men då måste man föra in det på datorn,
och massa så det blev med webben. plus att bilderna jag tog blev helt failade men stå ut! det blir bättre jag lovar!



det blev enkel outfit idag.
tights - h&m
linne- JC
tröja - turkiet ♥

facelook



KRAM KRAM




förlåt för en dag med no update..

men har varit i skolan och kan inte mobilblogga.. ( vet inte hur man gör) men nu får jag snart klämm på det !  och headern också jag har några som ska göra en header åt mej och sen tar jag alla en efter en ! jag har ''proffs''  ( skämt o sida ) men dom är jätte duktiga , ska bli så bra !  :)
dagen har vart bra, inte hänt nå speciellt ..

so, - gjorde klart läxan tills på torsdag, ( flumm med elin - reetarded turkyee.. )

livskunskap- tusen gånger starkare filmen.

matte - gjorde några tal  ( gud så kul det var, det satt en tjockis framför mej och babbla om kossor och kycklingar )

lunch- pasta med kalkonsås.. yääk

kemi- labbade och gjorde ''ler katter och elefanter''
sen idrott men jag har varit sjuk så jag kunde inte vara med ..

sen gick jag lite tidigare till bussen med filippa och bara stod och pratade, sen kom bussen .. vi gick på bussen ..av bussen.. ( intresseklubben antecknar) sen stod hon med mej och vänta på min buss  gullunge !

och nu är jag hemma.. har bara en läxa den här veckan och det är engelska ( är klar med den andra) så det ska jag göra ikväll ! men den får vänta..  nu ska jag fixa dagens outfit och kanske en hiss och diss, eller vad säger ni ?


favorit i repris på filippa, ( juste haha ni kanske har märkt att jag har fixat smilisar till bloggen hihi jag älskar dom) 
kram ♥♥


TONIGHT I'M FUCKING YOU

ba för att låten är suverän, sitter vid datorn igen. har precis ätit , oxfilé med klyftpotatis och ett eller flera glas fanta exotik till det. vi bjöd hit mormor så det var mysigt att sitta och prata bara vi och familjen då ;) nu är jag nästan klar med min header , även fast den suger och är jätte ful, men lisa har lovat mej att om den blir ful så ska hon göra en senare sötnos så en uberlänk till min käraste ---> www.finastelisa.blogg.se
nej nu ska jag ringa linn som kom hem från turklandet idag, saknar dej bebis. sen ska jag fortsätta med min header .. JUSTE STOCKHOLM - BÅSTA IKVÄLL DET FÅR VI INTE MISSA, det börjar om 5 min ! ojdå då får jag skynda mej ! 


DAGENS BLOGG !



vill du vara med i dagens blogg ?
kommentera bara inlägget att du är med och tävlar ,
vinnaren får en fetlänk här på min blogg !
jag utser vinnaren på fredag !

NÅGON SOM HAR LUST ATT GÖRA EN HEADER ÅT MEJ ?

alla mina blir så himla tråkiga och fula ! men om ni har lust så kan ni kommentera det här inlägget så skriver jag till er ! ( ni kan skriva eran epost så kan jag maila er) skulle vara jätte snällt ! ha det bra !


saknar järfälla...

är det bara min statestik som inte funkar ?

blogg.se hackar och min statestik funkar inte, den slutade funka den sjunde :( bajs ! men aja sånt är livet ;)


dagen lite snabbt.

satt ute i solen med min cola och ben and jerry's sen gick jag in för det blev kallt och blåsigt, sätter mej i soffan och kollar på film sen ringer det på dörren, elin och märtis gullefnuttisar ♥ så jag gick ut med dom och bara pratade och planerade valborg, mysigt, mysigt. vi gick lite här och vart och bara babblade och babblade.. sen gick jag hem och då kom pappa och min bror hem så vi satt och kollade på film sen nu gick jag upp för jag orkade inte sitta nere och inte göra någonting. så nu sitter jag här och ska fortsätta på min header, ååh jag orkar inte fixa den jag gör såå fult, men får väl fråga någon utav mina underbara vänner om dom kan göra en åt mej ? ni ska få se min senare när min fula är klar men vi hörs sålänge !



och ja jag saknar italien ♥

snart kommer jag kunna mobil blogga också !

men det kan jag nog imorgon.. eller ?  detta är ett tidsinlägg för jag sitter nog ute och smsar ? haha vilket liv liksom. imorgon är det skola , får se om jag kommer gå pågrund av min halsfluss.. sen tisdag är det träning, då ska jag inte köra, men jag kör förhoppningsvis på torsdag ! wiho , eller styrka -.-' ni missar väl inte stockholm båsta ikväll ? det är så sjuukt hur roligt det är . men ni ska jag fylla på min coola, hahaha. puss på er! juste jag har ben and jerry´s glass i frysen wihoo ! thihi . puss på er igen ;)



saknar dej sosso ! väldigt mycket.


bloggade aldrig igår..

men jag var sjuk och låg i sängen/soffan och mådde dåligt, idag är jag på bena iallafall fast jag är inte riktigt ''frisk'' men sånt är livet, ska bara vara ute och sola idag, gud så varmt det är ?! helt underbart ! och höörrnii snöön är borta ! det är vår ! och om en och en halv månad är det sommar ?! gud så härligt. nej nu ska jag ta min iskalla cola med citron i och bara sätta mej i solen och steka, no update todaay inte.. men kanske ikväll och kanske ett till ? vem vet? om en vecka är det pååskloov, boohjaa ! det höjer vi tummen också för.

dagens outfit and facelook





ni når mej på min mobil!

typiskt..

åh vad sur jag är, såklart ska jag bli sjuk när jag vaknar upp fredagsmorgonen när vi ska åka, jag har feber och förmodligen halsfluss så jag fick stanna hemma, bajs . åh det är så jälva trist alltså.. varför just jag? jag blir sjuk hela tiden nu.. inte okej.. men jag ska kolla på dom live på datorn istället men det är inte samma sak:( lycka till nu uppsala.



gammal bild på mej och tove .. LYCKA TILL NU TJEJER JAG HÅLLER TUMMARNA FÖR ER !

om det här funkar..

så är det här ett tidsinlägg , för nu sitter jag på bussen :D vi sitter förmodligen och kollar på film eller har anmält roligt i guess ? :) det får bli lite bildder för just nu har jag inget att skriva :D <3




HEDDA SÖTNOS.


linn och jag i ystad för två års sen.. ååh jag vill tävla !!!!!!!

oj oj oj ..

jag har verkligen inga bilder :( men nu är jag på träning som sagt och vet ni ? om några timmar åker vi ! jag är nervös och jag ska inte ens tävla :ooooo haha ! men jorrååå nu går det super för dom ducktiga tjejerna + jag , ida , söder, maya , ida ,och jenny vi kör på med styrkan ! ha det bra .



jag & bella igen... fan va små :o


söötnosar !


fick bli en bild på mej och söder  ♥♥♥


nuuu är det träääning.


dagens outfit ..





haha stäädat rum.. eller inte.. ? ;)

jag hann blogga endå!

klockan är tjugo i fem och jag är klar, har packat , (nästan allt ) och ska snart byta om till träningskläder ! åh det ska bli så kul att kolla på mina tjejer som kör ! wihoo ! på lördag kör vi !  dagen var helt okej , spanskan gjorde faktiskt väldigt mycket , efter spanskan stack jag och linn till stan och jag köpte en film , sen so gick bra ! jag och elin jobbade på stenhårt ! sen så lurade våran mentor oss -.-' kolla, innan hade en kille i min klass gett henne alltså anna en semla med raklödder på , och det märkte anna så.. niorna kom till  våran so och ba, alla i temaklassser ska komma till matsalen klockan halv två, när vi var där kom inga och våran rektor var där.. så började han babbla om att vi skulle få betyg i sjuan redan... men bara på en sak.. alltså hemkunskap.. vi ba: ööh det har vi inte, så fortsatte han och babbla om att det inte skulle bli enskilt utan hela klassen skulle få ett gemensamt betyg.. haha och ingrid ba. men  vafan jag vill ju ha mvg det kommer ju aldrig funka !!!!! haha sen så började han igen och ba- ni ska baka en bakelse har ni sett vilken ( han gick och hämtade semlan) sen kommer anna med en lapp '' 7D NI ÄR LURADE'' ÅÅH VI BLEV SÅÅ SURA ! men anna vi ska ge igen tro mig...
haha sen slöjd började med min barba skön ;) hahahah! sen slutade vi så jag tog eller sprang till bussen nu är jag hemma och ja ska byta om .. puss på er !



jag älskar dej mormor.

godmorgon på er mina söta små läsare.

klockan är härmed 09.05 och jag har förmodligen försovit mej och går runt i huset och är allmänt tjurig åt ingenting ? ja som ni märkar är detta ett tidsinställ och det blir det idag, för jag har ingen tid alls . ska ju som sagt till stan sedan så är det träning , och är super taggad på att titta på dom underbara tjejerna ! här får ni en super häftig cool bild på mej och min älskerinna, bela ♥ älskar dej snuttis.



och ja det är min 22 åriga mamma,

gud va irriterad jag är ?

svar på tal :



för det första, väldigt fegt utav dej att kommentera i anonymt.

jag och andrea träffades för två års sen med våran kompis elvira och sedan så träffades vi efter och blev bättre och bättre vänner. ja , jag och andrea är bra vänner, väldigt bra vänner. hon är min bästavän och det kommer hon alltid vara.

andrea är hur underbar som helst , nästan den enda personen jag kan lita på just nu. hon finns alltid där , svarar alltid när man ringer, ringer om hon märker att det är något fel . alla säger , "hur kan du vara vän med andrea är inte hon värsta fjortisen" jag blir så less på er? ja andrea har varit fjortis, men vi brukar bara kolla på gamla bilder och skratta. andrea är verkligen inte fjortis hon är precis som alla andra förutom att hon har det lilla extra. sluta kommentera att hon är fjortis falsk och massor. nu får ni det klart för er.
ANDREA ÄR INTE FJORTIS
ANDREA ÄR INTE FJORTIS
ANDREA ÄR INTE FALSK
ANDREA ÄR INTE FALSK

hon är min bästavän och jag är så jävla glad att hon finns i mitt liv, skulle aldrig klara mej utan henne.

du är mitt allt seriöst mitt allt. utan dej jag vet inte vad jag skulle ta mig till, skulle säkert sitta på psykhem eller nått . du ska veta hur mycket jag älskar dej, mest av allt. du är den som betyder mest. min älskade tvilling, själ allra bästavän. Tack för du alltid finns och jag finns för dej alltid. skulle göra vad som helst för dej. lämnar du mej då dör jag seriöst, jag behöver dej, det är DU som förstår mig, ingen annan. lova mej att aldrig lämna mej. jag älskar dej mest av allt i hela världen bästavän .

jag och andrea på vara dom omognaste personerna i världen. puss på dej hjärtat mitt ♥♥

jag saknar inte dej, jag saknar den du var förr...

jag saknar den gamla du , vart är du ? vad fan hände, allt pågrund utav henne.. du har förendrats du är exakt som hon, du säger att du inte har någon annan men vafan du är ju mej.. det är så stört hur mycket en person kan förendras så här snabbt.. när jag tänker tillbaka på våra minnen får jag tårar , jag orkade inte mer jag hade fallit och du kom och reste upp mig igen, vart är den personen? hur ska jag nu klara mig ? vem ska ta emot mej när jag ramlar? vem ska krama mej när jag gråter ? vem ska jag nu ringa när jag mår dåligt? jag gråter varje kväll jag kan inte låta det vara inne längre, jag orkar inte längre.. jag kan inte bara gå vidare utan dej.. vafan tjejen ?! tänk på våra minnen ? tänk på alla stunder vi har tillsammans , tänk på våra planer ? jag sitter och gråter jag kan inte mer jag kan verkligen inte , jag har fallit och kan inte ta mej upp .. den enda som kan ta mej upp är du, du ? men vartfan är du ? du var den bästa som hänt mig .. jag saknar dej något enormt ..

genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår
När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag
För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära

All min längtan vill jag ge Ja, all min kärlek får du bära Hela livet vill jag ge

jag är så hopplöst förälskad.









katy perry vs lady gaga .. ?

vem har galnast stil ?





???


bara för att flippat var så söööt.


gudomlig skönhet vackrare får man leta efter.

ååh ..

det funkar inte att göra inlägg på min käre iphone så jag kan inte blogga förns jag är hemma , och när jag är hemma pluggar jag ju, fan den här bloggen kommer gå great.. (Y)

onsdag:
vaknade upp klockan sju för att fixa iordning mej sen stack jag till baletten och det gick väl hyffsad jag har ju trots allt en bryten arm så, sen svenska dansade vi typ och sånt ? sen håltimme satt med alice och var almänt flumm.. sen hade jag lunch där vi fick avföring, seriöst det var bajs. sen hade vi svenska igen och vi spelade in en film det gick väl hyffsat bra kan man väl säga, musik , no och sedan spanisch så dagen har varit lång och ganska tråkig och imorgon då är det torsdag ! :D yay happy face :D och när man säger torsdag då menar man , sovmorgon, slöjd och so ! sen ska jag ner på stan för att köpa det sista för på freedag åker vi ! (jag är ju skadad men dom andra för köra bäst ) så nu håller vi tummarna , right ? ska ha en tävling snart om den som gör den finaste headern och så får den ett litet pris.



fråga mej inte varför men jag älskar bilden +++ att jag älskar tjejen på bilden mycket mer ! linn stumpan du är bäst my oldfriend. thihihihi.


jag hade massor med bilder att vissa..

men hittar inte kamera sladden, fuck..



sliten tjej.. ohja !

 


dong dong dong

rubriken blev sådär för det var den sista meningen jag hörde, är hemma nu och har inte kunnat bloggat för jag har pluggelipluggat, nu lyssnar jag på musik och systemkameran är på , headern är inte riktigt klar men snart så ! håll ut !



puss.

headern kommer senare..

nu ska jag äta vofflor , mums.

hinner knappt blogga nu..

är hos ewa nu och spelar in en film , bloggar ikväll..



älskar er tjejer.

vem bär den bäst ?




nu börjar jag om..

för typ tionde gången.. hehe men nu lovar jag att jag ska bättra mig ! jag heter sofie grandin är är snart fjorton år som älskar att träna , shoppa , fota och vara med kompisar som vanligt ? ;) haha men jag är en helt vanlig jävla tonåring med keff humor, jag älskar när folk kommenterar så kommentera på ! puss .



här är jag sofie .......... grandin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0